Laba diena visiems norejau pakalbet apie si modeli gal kas darete si modeli ar buvo bedu ? Kokio storio fanera naudoti karkasui ? turiu brezinius bet viska perbraizau su coreliu nes su lazeriu pjaustisiu detales ! Norisi platesnes info nes brezini matau truksta kaikiuriu detaliu
As anksciau senokai su plasmase zaidziau bet su medziu pries 1m dariau warhamer pastatus neblogai isejo tai seis metais sugalvojau laiva pabadit pradet patiko jis man zinau kad tai sunkus isukis bet nebandzius nzn kas tai Man patinka su medziu dirbt man prie sirdies ! pirkau brezinius is modelis.lt gal zinai programa kita kad brezinius paruost lazeriuj ? kokie pas tave breziniai ?
Na gerbiu už drasą. Modelis ne iš lengvųjų. Blokų rinkinys vien berods - 680 vnt.
Jeigu pirmas laivas - imčiau paprastesnį, bet čia jau tavo asmeninis reikalas. O kas per brėžiniai iš modelis.lt? O dėl programos tai nežinau - Solidworks gal. Iš Solidworks irgi pjauna, tik nežinau ar į kokį kitą formatą persiveda prieš tai.
Brėžiniai įvairūs: Shipyard, Constructo, Modelarz. Geriausi ko gero iš Anatomy of the ship. Ir kt.
Na fanerą matyt ir senukuose galima nusipirkt. Šiaip imčiau nuo 3 iki 5 mm. Tik darant karkasą reikia gerai apgalvoti kaip išvengti faneros išsikraipymo, reikia papildomas detales dėti, kad karkasas būtų standus.