Nu baisu baisu.
Nepagalvojai, kad apie Rusiją nieko gero nerašo todėl, kad ten nelabai kas gero yra??
Kas gi ten gero? Rusai ilsėtis veržiasi į tas pačias "supuvusias" Vakarų šalis, o ne į Sočį ar Gagrus. Važinėja supuvusiuose Vakaruose pagamintais automobiliais ir naudojasi Vakarietiškomis technologijomis, nes patys net normalaus automobilio po šiai dienai pasigamint negali. Tai kas gi ten tokio gero????
Be abejo, kad emigravę lietuviai kitur randa geresnį gyvenimą, nes emigruojaį šalis, kuriose nebuvo 50 m. suknisto sovietmečio. Gal girdėjai, kad lietuviai tūkstančiais trauktų į Rusiją, kur nuostabu gyventi

visi kažkodėl veržiasi į tuos supuvusius vakarus. Turtingesni rusai beje taip pat.
Aišku každomu svoje.
Sovietinės vėliavos kodėl kelti negalima - todėl, kad Lietuva buvo okupuota sovietinės armijos, todėl, kad mus trėmė į sibirą, mus žudė sovietinė valdžia ir t.t. Matyt todėl.
Įdomu kaip rusai reaguotų jeigu aš Maskvoj trispalvę išsikelčiau??? Dar pareikalaučiau, kad visi su manim dabar kalbėkit lietuviškai ir šiaip Rusijoj antra valstybinė kalba turi būt lietuvių. Kaip manai Mencer, koks būtų rusų atsakymas. Tikriausiai primuštų mane - toks labiausiai tikėtinas scenarijus.
Kad įstatymą skaitei aš netikiu. Įstatymą reikia skaityti leidnyje "Valstybės žinios" arba dar yra įstatymai svetainėje
www.lrs.lt Parodyk man kur negalima teigiamai kalbėti apie Rusiją.Jeigutai būtų tiesa, tai visi, kurie Lietuvoje pritaria Krymo aneksijai, o tokių yra, jau seniai turėjo būti pasodint? Ar kaip?
Patys mažiau rusiškos TV žiūrėkit, o tai visai greitai nebesiorientuosit. Kas jums čia blogai? Kas nors draudžia savo kultūrą puosėlėti, rusiškai kalbėti. Ar jūs manote, kad esate aukštesnioji rasė, kurią visi turi labai mylėt ir kalbėti jūsų kalba?
Taip, kad rebiata davaite žit družno

Tik pabandykit suprast, kodėl mes nemėgstam Rusijos - sakydamas Rusijos - turiu omeny ne pačius rusus, o Rusijos valdžią. Rusijoj gyvena geri žmonės, tik deja su valdžia jiems nesiseka.