Trackstory No.3 Les Chars B1, B1 bis, B1 ter

Informacija paie išleistą literatūrą, jos apžvalgos
#

Trackstory No.3 Les Chars B1, B1 bis, B1 ter

Standartinė Linas » 2011 Kov 01 (Ant) 22:07

Jūsų dėmesiui Pascal Danjou knyga apie Char B1 tankus iš Trackstory serijos. Knyga išleista 2000 metais, aš turiu 2003 metų antrojo leidimo egzempliorių.
Paveikslėlis
Formatas maždaug A5, minkštu viršeliu. Viso 56 puslapiai su nuotraukomis, dažymo schemomis ir tekstu (prancūzų ir anglų kalbomis) bei išlankstomas lapas su 1/35 ir 1/72 mastelio B1 ir B1 bis schemomis. Tekstas gana glaustai pasakoja apie tanko sukūrimo priešistorę, bandymus, įvairių versijų skirtumus, panaudojimą tiek Prancūzijos, tiek ir Vokietijos kariuomenėse. Pateikti spalvoti standartiniai gamykliniai dažymo pavyzdžiai bei konkrečių egzempliorių dažymo schemos. Gana detaliai (bet tik prancūzų kalba) paaiškintas ženklinimas pagal kuopas ir būrius. Taip pat yra visų žinomų tankų vardų (nebūtų prancūzai :mrgreen: ) sąrašas. Vienintelis šiek tiek nuviliantis knygos aspektas - tikrų brėžinių nebuvimas. Yra tik penkios B1 ir B1 bis modifikacijų projekcijos 1/35 ir 1/72 masteliuose.
Nepaisant to, knyga įdomi kaip tik modeliuotojui, nes joje nėra daug beletristikos, pateikta nemažai įdomių nuotraukų, dažymo schemos, ženklinimas.
Pabaigai keli puslapiai susipažinimui:
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
Paveikslėlis Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Linas
Modeliuok.LT klubo narys
 
Pranešimai: 609
Užsiregistravo: 2009 Bal 16 (Ket) 21:56
Miestas: Vilnius

Grįžti į Leidiniai / Publications, Books / Книги, публикации

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

cron